Warelles, wonen op een landgoed

U kiest voor maximale privacy, luxe, rust en comfort.

 
 

uniek landgoed

Een verborgen parel


Warelles is een nieuw te bouwen project in het residentiële Rumbeke, verborgen in een oase van hoogstammig groen vlakbij het Sterrebos. 

Deze parel bestaat uit 1 gebouw in een unieke vormgeving, met 18 villa appartementen en 5 penthouses. Elk verschillend qua indeling, grootte en terras.

Vanaf € 330.000
vraag hier meer info

Architectuur

Gestapelde villa's


Het tijdloze ontwerp van Warelles is dé laatste parel aan de kroon van wijlen top architect Hendrik Vermoortel. Met zijn gerenommeerde architectenbureau Buro II won hij diverse awards. Hij heeft het gebouw zodanig ontworpen dat elk optimaal geniet van de natuurlijke omgeving mét oog voor maximale privacy.

Landgoed Warelles onderscheidt zich door zijn uitgesproken en tijdloze architectuur, door zijn unieke inplanting in een stille parkomgeving en door de samenwerking met specialisten die zich onderscheiden in hun vakgebied. Maar de grootste rijkdom die Landgoed Warelles u te bieden heeft, is de ultieme beleving om hier te wonen.

Privacy & rust

Een oase van groen


Bij deze unieke residentie zorgt de volgroeide bestaande beplanting voor rust en privacy op het afgesloten landgoed. Groenblijvende massieven in combinatie met solitaire boomheesters brengen structuur en kleur aan. Het gevarieerde bomenbestand bepaalt de identiteit van deze verborgen landschapstuin.

Een comfortabel gevoel van privacy heerst er in Warelles doordat de leefruimtes allen gericht zijn naar het groen en niet naar elkaar. U woont dan wel samen maar u voelt er zich ongedwongen heerlijk afgezonderd.

Rumbeke

De groene parel van Roeselare


Landgoed Warelles bevindt zich in de meest exclusieve woonbuurt van het residentiële Rumbeke. Het Sterrebos is een onderdeel van Het Bergmolenbos dat op termijn zal uitgroeien tot een multifunctioneel bos van ongeveer 135 ha om zo de grootste groenzone van regio Roeselare te worden.

Warelles is gelegen te Warellesgoed 10, 8800 Rumbeke.

Interesse in een
warelles villa appartement?

Warelles is gelegen te Warellesgoed 10, 8800 Rumbeke.

Info & Verkoop

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kan ons ook bereiken op 051 920 912.

Uw gegevens worden uitsluitend bewaard bij Warelles en worden in geen geval doorgegeven.